2 päeva minna….

On jäänud loetud päevad ja kõik on kontrolli all. Vist. Isegist see, et sel aastal enam seenele ei saa, eksole juba käidud kah.

Seina veeres seisab virnas kraami, see on vaja kindlasti paar ringi läbi filtreerida, mis saab lõpuks rännakule kaasa ja mis koju jääb. See on tavaline protsess, sest noh, esiti on ikka kõike vaja kaasa vedida, alustades tagavara saapapaeltest kuni kõhuvalutablettideni. Momendil, kui kogu eeldatavalt tarvilik seljakotti saab mahutatud ja koti kaal reaalselt sulle vastu irvitab, peab hakkama ratsionaalse(ma)lt mõtlema… see on muidugi peavalu tekitav, igaks elujuhtumiks ei saa ega peagi valmis olema. – >>>

2ba04e8d890b7812a43d1f95b57f58c0--camino-pilgrim-st-jacques

Pühapäeva varastel hommikutundidel maandub lennuk Barcelonas ja hetkel ma veel ei ole tegelenud küsimusega, millist transporti kasutades ning millist trajektoori mööda ma St. Jean Pied de Porti (külake siinpool Püreneesid Prantsusmaal) kohale sõidan – aega ju veel on (tüüpiline mina) 😀

map-camino-de-santiago-from-saint-jean-pied-de-port.jpg

Usutavasti algab Minu Camino esmaspäeval 25-dal mihklikuu päeval, mil ma näen enda ees hommikutundidel sellist silti:

Inicio-Camino-de-Santiago-550x412

Ma olen selleks nii pagana valmis, kui vähegi saab valmis olla, ma armastan seda sügisest teekonda juba ette, mil elad päev korraga hetkes. Kogu oma valus ja ilus. Oleme kahekesi,  Mina ja Minu Tee. Ainsad kompromissid on kompromissid iseendaga. Võtan kaasa kerge magamiskoti, termomati ja soolopriimuse – tahaksin vähemalt mõned ööd veeta metsikult, alberguesita (öömajad). Näis, mis sellest välja tuleb.

June_July_08_634_cropped_large

 

Loodetavasti minu jalad annavad mulle andeks, et neid jälle teele viin! Plaastreid on varutud hoolega…

image

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Camino de Santiago, Palveränd, Pilgrim, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s