Eelsoojendus: Piritalt Vana-Vastseliinasse. 460 km. 20.aug-02?sep’17

Enne veel, kui RMK saab valmis uue matkatee idast läände või vastupidi, sai Pirita Kloostri Sõpradel valmis matkatee Piritalt Vana-Vastseliinasse.

http://www.palverand.ee/teekond/

Kui see info mu teadvusesse jõudis, hakkas kupli all surisema. Meenusid kõik head ja veel paremad mälestused RMK matkaradadelt ja asusin tegutsema selle nimel, et mul oleks vabadus teele asuda.

Enne veel saadan hoiukassid koju, tõmban tööl otsad kokku ja pakin koti, loodetavasti optimaalsemalt, kui varasemalt 😀

 

ps. lubatud on rajal ühineda pikemateks või lühemateks lõikudeks.

Lehvitama võib ka tulla. Ja ma ei imestaks, kui mind teepeal ka ära tuntakse võhivõõraste inimeste poolt nagu juhtus 4a tagasi Jõgevamaal Siimusti kandis minu septembris toimunud rattamatkal, kui teeääres seisnud meesterahvas küsis, kas ma olen seesama matkaja, kes juulis Oandust Iklasse läks. Ma olla oma blogis ähvardanud sügisel rattaga Aegviidu-Ähijärve teha ja ta oli seda lugenud 😀

Villideni!!!

file71389511_palverand.jpg

 

 

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Eesti, Hobid, Pirita - Vana-Vastseliina rännak, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s