Oskar Orissaarest, väike ime.

Oskar tuli meile Saaremaa Lemmikloomade Turvakodust hoiule eelmisel laupäeval. Tema lugu on üks tüüpilisemaid – ta lihtsalt ilmus ühel päeval kellegi õuele ega soovinud enam lahkuda. Puhas ja heas toitumises (6kg!), tõeline paisõber ja nurrumootor. Kohalik pere toitis looma ja hakkas otsima omanikku. Kuulutati kõikvõimalikes kanalites, ent omanikku ei kuskil. Nii sattus Oskar Turvakodusse, kus ta aga oli silmnähtavalt häiritud kassitoa suurest seltskonnast. Arstivisiidil Oskaril terviseprobleeme ei tuvastatud ning ainus pääsetee tundus kass väiksemasse seltskonda koduootele saada.

Niisiis Oskar sõitis mandrile ja tundis ennast hoiukodus esimestest hetkedest nagu kodus – mõõdukal sammul uuris ta rahulikult kogu kodu viimse kui detailini, eirates stoiliselt kohalike kasside urinaid ja sisinaid tulnuka suunas. 10 minutit peale saabumist Oskar juba nurrus. Et koduotsijal olid Saaremaal ära tehtud kõik vajalikud protseduurid: kastreerimine, parasiiditõrje ja vaktsineerimine, siis ei olnud mul muud teha, kui kirjutada koduotsimiskuulutus ja see jagada laiali sotsiaalvõrgustikku. Pärast esimest jagamist minu enda seinal läks ca 10 minutit, kui tuli kõne kindla sooviga Oskar broneerida.

See ilmselt ei ole just Guinessi rekord, aga minu ja paljude hoiukodude jaoks oli see ime. Oskar sõitis juba järgmisel päeval väga sobivasse koju Elvasse, kus ta saab elada toakassi elu, nautida oma peremehe täielikku tähelepanu, olla ainus kass oma territooriumil ning lihtsalt olla pere A&O.

dsc_20451

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Gazz, Heategevus, Hobid, Loomad. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s