Aasta üllatus vol.2.

Kui sa teed oma peas plaani, et EI, sel aastal ma säästan tuleviku tarbeks nii mammonat, kui puhkusepäevi, siis elul on Sinuga omad plaanid. Veebruari alguses ei teadnud ma midagi sellest, et ma juba 20-ndal G-ga AÜE-sse lendan.

Kõik sai algusest ühest fototeemalisest vestlusest ühel hilisõhtul endise kolleegiga, kellega me polnud augustist saadik suhelnud ega kohtunud. Järgmisel päeval helistab seesama eks-kolleeg ja teeb vastupandamatu hinnaga pakkumise teha kiire trip soojale maale, mis pole küll minu “must-to-go” listis, aga no pagan, praktiliselt tasuta lend “peab ju meeldima”.

Et asjale vürtsi anda, siis jäi minu hooleks leida meile ka Couchsurfingu kaudu elamine kohalike juures, hotellides elan siis, kui pensionil olen 🙂

Lühidalt, meid ootab ees suur hulk seikluseid, no näiteks telkimine kõrbes on asi, millest ma ei ole undki näinud 😀

2012_camping_1_base

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Araabia Ühendemiraadid, Couchsurfing, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s