Väikese Vääniku kiri Päkapikule.

15578654_10155578471005968_4894702663316192930_n

Tere, mina olen Väike-Väänik.

Kirjutan Sulle esimest korda, sest need on minu esimesed Jõulud. Oma elu alustasin umbes 3 kuud tagasi Lasnamäe tänavatel. Päris oma kodu ega päris oma inimest pole mul mitte kunagi olnud. Aga hoiukodu ütleb, et see võib muutuda, kui ma saan julgemaks ja enam inimest ei karda. Liivakastis käin, praegu veel parema meelega nii, et keegi ei näe. Ma saan hoiukodus seda mittekartmist harjutada, siin saan ma ka tõrjutud parasiidid ja vaktsineeritud. Ja muudkui oootan, et kellegil on soe süda ja avali uks minusuguse väikese kodutu jaoks.

Mul ongi vaid 1 jõulusoov – kallis Päkapikk, ütle Jõuluvanale, et ta saadaks mulle Kodu ja Pere. Ma usun, et Jõuluvana ei unusta mind.

ps. peatun Pärnumaal Sindis, transport Koju vajadusel hoiukodu poolt

Armastusega,
Väike-Väänik

******************************************************************

Väikese-Vääniku vend on tänasest juba oma kodus ja Väänik jäi esimest korda üksi inimeste maailma. Tal läheb mõni aeg mõistmaks, et inimesed on ilusad ja head, et kõht ei ole enam kunagi tühi ning et külm ja vihm ei kimbuta … Viimane samm täiuslikust õnnest on Vääniku jaoks veel puudu. Kus Sa oled, Kodu?

******************************************************************

Väänik  läks taevastele mängumaadele, olles tänavalt kaasa saanud paha parvoviiruse….

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s