Mis inimesed need on!? Lood elust enesest 9.osa

Lubage esitleda – Pärnu, Raeküla linnuvaatlustorn. Jääb väga sageli minu käimiste teekonnale. Veel reede hommikul oli siin kõik nagu tavaliselt.

Ent tänahommikune “Kohvi-tass-näpus-mere-äärde” retk kätkes endas ebameeldivust kuubis: tornist 20 sammu eemal on korralik prügikast, ent need isendid, kes olid jaksanud kohale tarida oma moonakoti, söe ja grilli, ei olnud suutelised oma laga kokkukorjama. Ja need ei olnud mitte ette-vihatud pagulased, vaid isendid meie hulgast – KOHALIKUD koduse kasvatuseta isendid. Viskan õhku küsimuse – kas nende inimeste kodudes ja autodes vedelevad jäätmed samuti põrandal või kaob inimestel ainult värskes õhus silmapaistev taiplikkus ja arunatuke?

Tegin mini-Teeme ära, et järgmisel jalutajal oleks vähem valusam vaatepilt.

Organiseeri või live Tropi-kaamera  :/

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Eesti. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s