Mis inimesed need on!? Lood elust enesest 7.osa _ järg

Kas me suudame tähelepanelike inimeste abiga tuvastada selle tüübi, kes liikuvast autost  30.juunil väikesed kassilapsed välja viskas ja tema näo avalikustada? Jõõpre pagulaste õhulend toimus hõbehallist väikebussist, tegemist oli meesterahvaga, kes pidas oma autot ehk lennukiks, mida peatada on keeruline….

On väheusutav, et keegi väga kaugelt selleks teoks Jõõpresse sõitis – kui keegi teab Jõõpre ümbruskonnast Pärnumaal kedagi, kes kasutab hõbehalli väikebussi, palun sellest kirjutada* thekaldriimer@hotmail.com.

Me oleme info eest ette tänulikud.

Me oleme info eest ette tänulikud.

*info edastaja anonüümsus tagatud.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Loomad, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s