Mis inimesed need on!? Lood elust enesest 7.osa

Kahjuks on taas põhjust kirjutada järg sarjale Mis inimesed need on?!

Selle nädala teisipäeval nähti Jõõpres, kuidas sõitvast autost visati läbi autoakna välja 2 kassipoega. See südametud elajas /ma keeldun kasutamast sõna „inimene“/ ei vaevunud isegi autot peatama, et loomadest vabaneda, neid saatuse hoolde hüljates. Siinkohal olen ma otsekohene ja ütlen selle välja mitmendat korda: olgu selle konkreetse teo tegija edaspidised päevad täis suurt muret ja sügavat valu!

Mõned päevad hiljem selgus, et üks hüljatutest oli kirjeldatud  päevaks juba nädalakese elanud vigastatud alalõualuuga, mis raskendas oluliselt tema toitumist, rääkimata pidevast valust. Kuidas see kassike oleks pidanud põllult-metsast püütud ühestükis hiirtest toituma, kui tal puudusid esihambad, lõualuud kooshoidev esiosa ning sellest tingituna külgmised lõualuud liikusid igas suunas ja suupõhi kudede kärbumise protsessis mädanes!? Selles kontekstis oli õnn, et neid loomakesi oli 2. Sest teine kassilaps hoolib väga oma kaaslasest ja oli pisikesekski lohutuseks.

Õnnetu.

Õnnetu.

Õnneks oli Elul nende kassilastega teised plaanid ja metskasse neist ei saa.

ps_kui kellegil on vähegi aimu, kes on selle kalgi teo taga, siis olen suur kõrv, kirjuta mulle thekaldriimer@hotmail.com

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Loomad, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to Mis inimesed need on!? Lood elust enesest 7.osa

  1. Pingback: Mis inimesed need on!? Lood elust enesest 7.osa _ järg | the driimer püüab selgustele jõuda…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s