Omadega metsas!

XwJQORHb1n9AvG715y0Ht8UxTN3GvM1MnHg93PjPm-mP=w780-h520-no

Ei unista ma teistsugusest aastavahetusest, kui sel aastal just teoks sai. Metsaonn Ei Kusagil – levi napib, elektrit ei ole, telefon saadab teate: Tere tulemast Lätti. Ehkki pole kodumaa tolmu jalgeilt pühkinud – kiri metsaonni seinal on puhtas eesti keeles. Suuremat sorti tänu ja imetlus RMK tublidusele meie metsade sügavikesse selliseid peidupaikasid istutada. Ei olnud see tudu siin esimene ja kindlasti mitte viimane. Tsivilisatsioon, see olen mina ja SeeTeine ja kogu lugu! Mitte ainsamatki raketikärgatust ega hullunult haukuvat koera.

DSC_0183

Konkreetne metsaonn eristub teistest väisatutest sellepoolest, et ses on küttekehaks suur saunaahi, mille kõrval pirakas maakivi sooja akumuleerimiseks. Ja kütab, mis mühiseb. Eriti hästi kütab kodust kaasataritud kuivade ahjuhalgudega.

AhMvf_ZEG2fhVQr1OT5A5gU14WJTw2OQxavqcxLhjLqW=w375-h563-no

Niisiis idüll – ohtralt küünlad, eranditult iseenda väikeste valgete kätega valmistet toit ja mõni pudel meelepärast jooki.

DSC_0209

Ja nauding võib alata – ükski SPA ei saa sellele latile ligilähedale. Ja juttu jätkus poole viieni, kuni väsimus niitis …

DSC_0220

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s