48 h Liisi hõivamiseni.

Selleks, et vähemasti üritada tööstepsel seinast välja tirida, tuleb lahkuda piirkonnast, kus lõhnab töö järgi. Minu jaoks tähendab see, et ma pean lahkuma kodust, sest kodukontor “haiseb” päris tugevalt töö järgi.

Nii et kallis Kihnu ja söberid, siit ma jälle tulen! Endal veel Merepeo tuul ja päike näos ning Merepäevade jooksu villijäänused varvaistel.

10511207_850262814991427_4998890477013124442_n

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lihtne nagu liblika lend. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s