Pöördvõrdesse.

*perekond

*me

 

Mul`hakkab lõpuks kohale jõudma.

Täna saab täpselt nädal sellest, kui Juunior asus Eesti Kaitseväes aega teenima. Ja ehkki talle jagus seal saapapaar, mis number väiksem tegelikkusest, on mees eluga rahul. Ei jää mulgi muud üle, kui oma eluga jätkuvalt rahul olla. Kui seni litutasin mina mööda ilma ja Juunior kaitses kodu, siis nüüd on vastupidi – võtan üle Gazzi-valve. Vahest pean muidugi Naabri-valvet ka paluma, püsimatu nagu ma olen. Aga ma püüan jääda paiksemaks. Elu näitab, kas see ka õnnestuda võiks…

Elamine läks mu jaoks 2 korda suuremaks ja külmiku sisu üle ei murra ma juba mitu aega oma pead. Kui siis vaid Gazzi toiduriiuli sisukuse üle. Viimased neli kuud on olnud uskumatult huvitav ja ootamatult muretu aasta! Ehh Odessa.

Homme töövestlusele ja võibolla üks artiklipoeg kohalikus kobrulehes. Aga võib-olla ka mitte 🙂

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lihtne nagu liblika lend. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s