Kuidas vältida toidupoodi minemist.

See on lihtne – vaata, mis sul kappidesse siginenud on ja pane pea tööle. NB! ettevaatlikult, ära tee järske liigutusi, et vältida vigastusi.

Seesama, tuhat ja tuline

Seesama, tuhat ja tuline

Mõeldud-tehtud, tutvusin ettevaatlikult köögikappide sisuga ja edasi sujus kõik iseenesest ja libedalt: 2 kotti pruuni riisi, kevadel kilulinnast kaasa kolinud pool pakki sojahakkliha, sibul, kuratsedateab, kui kaua kuivatatud tšillikaun, LAV-st kaasa lennanud tuline karripulber, sutsuke õli, sojakastet ja veel … karrit ja magusat tai tšillikastet.

Praed tšillikauna ja sibula õlis, lisad muud maitseained ja vett ning sojahakkliha. Lõpuks eelnevalt prepareeritud riis hulka ja sul on 20 minutiga laud kaetud. Välja ei näe aga maitseb hea. Et mitte öelda tuline, külmal ajal näri vürtsikaid toite, saad sooja. Vähetähtis pole ka see, et enne maratone tuleb täisväärtuslikule süsivesikule hagu anda!

 

 

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Toit ja jook. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s