Minu inimesed. Vol.1.

Selle nädala kaks esimest päeva kätkesid eneses nii-kole-erinevaid emotsioone ja ootamatuseid, milliseid rohenäpp pühapäeval ei osanud uneski ettekujutleda. Teisipäeva õhtusse jäi enne Miks? postitusega seotud otsatut kurbust /veripunane mälestusroos elab oma elu desktopil/ õdus kiirustamata õhtusöök ingelliku sõbra, veini ja südamelt ära rääkimistega ühes kohas – Aidas.

Südameile oli kogunenud nii mõndagi – silmeist kirjuks võtvat ja kõrvuile ootamatut -maailma eest varjule hoiduvat. Ja jagatud rõõm ja mure on teadagi millised. Mitme millised. Veinised, pannkoogised, jalutuskäigulised…

Kohtumise moraal: pühenda end südamete tühjendamisele tihemini… või voltimisele: esiteks voldid lahti ja seejärel, pärast üle-ja läbivaatust ning põhjalikku tuulutamist – voldid rahunenuna kokku tagasi. “Tervisekontroll” teostatud – valmis uuteks katsumusteks.

Aitäh, K. olemasolemise eest, oled hea, tea seda! Ükskord me indoneesiastume niikuinii…

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Sõberid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s