Hang Massive on tagasi.

Liikudes ajas mõned päevad seljataha: esmaspäeval laksas minu suunas üllatusnool, mis mind  tabas ja siis kohe rabas ja seejärel eriti õnnelikuks tegi. Nimelt on WordPressil /siinse keskkonna katus/ kombeks blogisse tekkinud kommentaaridest blogijat omamoel teavitada. Ja seal see nüüd siis oligi: ühe möödunud aasta novembri emotsionaalse postituse alla oli ilmunud kommentaar .

Ma olin loomulikult eelnevalt juba kursis, et nad tulevad taas…

Iseenesest mõista oleksin olemas ilma special kutseta /vb ma siis nüüd teen 2 külastust …või kolm/ Igal juhul, armsad sõberid ja lugejad ja naaberblogerid, võtke teadmiseks, et Viljandi Kaevumägi, Haapsalu linnus ja Padise klooster on need kohad, kus vastavalt 5. ja 7. ja 8. juunil on imeline võimalus taas nähtamatu sametise maagiateki sisse mähkuda, nagu  siidiuss oma kohevas udujas kostüümis …  näeme!?

 Ühe lossi hääled: Hang Massive, Storia ja sõbrad

PS! pileetikud soodushinnaga müügil kuni 31.maini.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lihtne nagu liblika lend, Meelelahutus, Muusika, Reklaamikluub. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s