Sumedad kevadilmad.

 

Järgmisteks aastateks tempel mällu: aprill on väga eeskujulik suusakuu! Ent eile õhtul pakkisin ma suusad talvekorterisse. Võib-olla mõjutasid mu pidevas valmisolekus nr.1 olevad lumelauad ilmakorraldajat ja ajasin teda asjatult segadusse. Näis, kas mu nädalavahetuse 18 km on joone allatõmbeks piisavalt pidulik maht!

Velo on õlitet ja esimene tiir tehtud, kunagi ma olen aprillis ujumas käinud…. noh ilmanähvits, on aeg end kokkuvõtta ja keskenduda olulisele, lindudel on jooksuaeg!

photo

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Eesti, Foto. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s