hdgcnk

sittagi pole muutunud. sul on kokkulepitud kellagi tegevus-päev-koht, sul on oma muud tegevused planeeritud. saabub kokkulepitud aeg ja see teine, kes sinuga midagi kokkuleppis, teeb näo nagu poleks midagi kokkulepitud. kas ma olen skiso ja kujutasin endale ette? kas süüdimatus on [mees]isenditele mingi omapärane huumor või mida? laske edasi, mul on vabadus omad järeldused teha ja seda ma jälle teen, saan selle riiuli ise seina!

*klaabunipi&tigekala

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s