Vali armastus…

Tänased vikerviisid on kesk-ameerikalikud otse Kariibi mere südamest Havannast, mida kauem ma neid kuulan, seda rohkem ma sisse elan ja igatsus soojast päikesest ja mälestused muretust kulgemisest ujuvad pinnale… kriiiiiiiiiibib! Näpuga näitan nüüd, ehkki pole viisakas, lubage esitleda, mu daamid ja herrad: Buena Vista Social Club [varuge aega ja ŠoKoLaaDi!]

šokod

 

 

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Muusika, Reis, Reklaamikluub, Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s