Imed päise öö ajal …

Ma nägin und, sel aastal Ravi tänaval teist korda. See teeb keskmiselt 1 kord kuus. Üldiselt on raudpolt, et unenäod mind ei külasta, kui uneaeg päädib vähemaga, kui min. 8 tundi. Sellest pikemate magamisseansside puhul hakkavad nad läbi raskuste minu ajju teed leidma. Ent eelmisel ööl, kui uneaega oli ca 6 tunnikest, ma elasin läbi  ja tundsin füüsiliselt oma unenäo tegevusi, emotsioone, lõhnu ja kaaslast. Erakordselt erksalt mäletan igat nüanssi – kõik oli tõeline. Keski nakitses mu alateadvuse kallal?

Näis, kas täna on  filmile järge oodata…

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Film, Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s