Olid ajad, olid majad …

71817_10151424583484025_1711236100_nLapsepõlv tuleb meelde, mis ei kulgenud ainult teleri ees, sest multikaid tuli ainult teatud kellast ja valida oli vaid 2 mustvalget kanalit. Ehkki multikad kordusid ja on siiani pähe kulunud, olid nad ju ägedad (paremaid ei teand tahtagi!): siil udus, ülitark rünt, päkapikk otsib maja, gena ja potsataja, nu pogodi saaga … ja loomulikult kolme sõbra Prostokvašino lugu.

Memories!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Film, Gazz, Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 Responses to Olid ajad, olid majad …

  1. Arvo ütles:

    No sul oli ikka eriti vägev lapsepõlv – kohe kaks kanalit. Mul oli ainult üks ja sedagi kuidagi pooleks ETV ja KTV-ga. Algul oli mustvalge telekas “Signal”, mille kineskoobi keskele oli tume täpp kärsanud, mis hokimatšide ajal ekraanile kaks litrit tekitas. Meil oli veel selline perelõbustus, et lugesime väravaks ka selle kui too meie oma must täpp väravas ära käis.
    Ja siis saabus värviline ajastu “Raduga” valgel, mis selge ilmaga lumesadu näitas ja vihmase ilmaga pildi klaariks lõi. Pärast tuli välja, et vihmaga andis antenn paremini ühendust ja pildikvaliteeti seega talutavaks muutis.
    Olid, jah, ajad ja majad, aga mu plika lemmikuteks on onu Fjodor, Matroskin ja Šarik endiselt. Mul kah.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s