Omas mullis…

… kulgemist keelata´i saa keegi,

selmet tühja puhkida, teoks sa mõtted teegi. [The iti nurgake]

****

Vahepealsel siinsel vaikival ajastul on elu kulgenud omas sängis. Mõned vastuseta küsimused on saanud vastused:

  • sansõlm sai valmis ja parem, kui ma oskasin loota (sitast tehti saia), suurim tänu selle-eest läheb Ü-le. Hinnalisem sai see muidugi ka, ent loeb lõpuks ikkagi tulemus, rahasse pole ma kunagi suhtunud, las ringleb omas rütmis. Ja ta tuleb ja ta läheb!
  • gazzi ei pea minuga kilulinnas tööl kaasas käima hakkama, vähemalt esialgu, sest Juunior sai kutse üle-ja läbivaatusele, et kas on armeekõlbulik või mitte, tulemus võib olla nii, aga natuke ka naa ning kui on nii, siis on gazzi teema uuesti õhus.
  • homsest on juhita ettevõte üle kahe kuu taas juhiga, tiim on taaskomplekteeritud.
  • “kanad rulluvad lõunasse” kuupäevad on paigas, seltskond lukus ja villa Vahemere ääres on meie päralt. Kanad on eranditult elevil ega jõua stardipauku ära oodata, sh siinkirjutaja. Seven weeks to go!

Peamine ja lähim suursündmus, millele nüüd keskenduda, on täpselt kahe nädala pärast toimuv Tartu maraton – peksan end suusatama, ka siis kui kell on 9 õhtul, nagu reedel just juhtus, saabumine rajalt 22:45 ei ole päris terve inimese tegu, aga tuled ju põlevad ja maksumaksja raha kulub, kulugu siis asja ette vähemalt. Eesmärk ei ole midagi muud, kui isiklik personal-best ja aeg võiks isegist alla 7 tunnikese tulla /senine 7.00:00/, täispikka tööpäeva ei tahaks kulutada :D. Füüsilisi eeldusi justkui on, tahet on nii, et tapab, ülejäänud sõltub pisidetailidest nagu ilm ja rajakvaliteet. Pöial pihku!

_2016309 (1)Tegelikult ootame me väga kevadet….

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Andaluusia, Asutused, Gazz, Hobid, Maratonid, Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s