Tal on alati kõrvaklapid peas ja SiilTube sees.

Ütleme nii, et Jänku-Jutat ja Gangnam-Siili ei ole mõtet enam pakkuda, kuna seda on Sinu eest juba tehtud enam, kui 3 korda. Küll aga soovitan Sul tšakrad avali hoida ja pea tööle panna – kamaluga Prääkse, Mammusid, Reine, Mõmmikuid ja Ajalooõpetajaid on geniaalsuse eest garanteeritud.  Hallooohha: Viimane võimalus enda ideed regada on 3.veebruaril siin:

Laima kommide nimekonkurss

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Kommertsuudised, Reklaamikluub. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s