Segu 7: -17C ja 15 km.

Kell hakkas seitsmele lähenema, kui ma lõpuks diivaniga ühenduse suutsin põrmustada ja end suusavormistada. Autotermomeeter näitas -17C. Tore, see on enamvähem piir, mil ma nõustun vabatahtlikult suusatama. Oli laupäeva õhtu ja järgmised 1,5h veetsin ma Pärnu ainsamal valgustatud suusarajal … ihuüksinda. Super – põhjus, miks ma päevasel ajal sealt hoidun. Puhas sõidurõõm – peakohal sünkmust taevas täis sadu tähti, silme ees külmast sädelev lumi ja kõrvaklapid toimetamas mu kuulmeavadesse temaatilist lugu:

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Meelelahutus, Muusika, Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s