Edasivaade aastale 2013.

IMAG0031

Eelmise aasta tegemata teod ja elustamata mõtted tõstan ma enesestki mõista uue aasta to-do listi.. Ükskord nad elustuvad niikuinii – hea näide on mu hüpe taevast, mis tõstatus paar aastat sel moel, ent ta ei olnud mahakantud ja nii koitis ka tema päev. Sokisahtel sai juba korda ja üks teine asi ka, mis mitmeid kuid ripakil oli.

Mul pole aimugi, mida selle aastaga peale hakata, mis võiks olla kirss tordil. Hetkel muundub vaba ressurss ehitusmaterjaliks ja ehitustööks, ent kohe kui see on üleelatud ja kosutud, tuleb piletiotsing. Mandril ja maailmajaol pole tähtsust, kipitab.

Vastuseid ootavaid küsimusi on mitu ja häid lahendusi ei paista hetkel kusagilt. Eks ma ootan nende maandumise ära, loodetavasti ei eksi head mõtted teelt, lennuilma on ja maandumisrada pole jääs…

Üks on kindel, tahan olla isekas ja teha isetuid tegusid ning luban kudeda sel aastal üks sokipaar ja näppida rohkem kaamerat, kui klaverit…

try_something_new

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Minu mõttelend. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s