Boyband.

Nädal tagasi saadud trauma Pärnu teatris Endla, sai eile sama teatri poolt kompenseeritud.  Saatuse tahtel olin jälle teatris, ilma, et oleksin etenduse valikul kaasarääkinud. Ise ei oleks ma muusikalile nimega Boyband iial piletit ostma tõtanud, pole lihtsalt minu teema. Ent saatusel oli minuga teine plaan ja nii me siis eile Nabaga saalis kohad sissevõtsime. Natuke väsinud eelmisest ühisõhtust Kanadega ja vähemasti mina olin ilma suuremate ootusteta, lootuses, et ma jälle magama ei jää. Koit Toome  nimi mõjub mulle tegelikult antimagnetina ja poistebändide repertuaar enamasti suhkruga ilmselgelt liialdatud moosina.

Tõdesin peale esimest poolaega, et ma olin rahul, et siia sattusin: Beatlesi popurrii oli tulemist väärt, oleks tahtnud püsti tõusta ja tantsida, selmet pikas pingirivis istuda. Stoori oli hea paroodia igat sorti meelelauhutusmaailma tegelikest eesmärkidest mitte teha head muusikat, aga ohtralt pappi kokku veeretada. Nii see ju ongi, hea meeldetuletus lihtsalt. Hästi läheb, kui selle käigus ka reaalselt aegumatuid hitte sünnib.

boyband

Mis mulle väga meeldis – valgustuse lahendused, mis aitasid väiksel laval luua meeleolu

Kes mulle väga meeldis(id) – Sten Karpov´i kehastatud bändi liige Mark. Sten on minu jaoks leid friigiliku mõttemaailmaga uurija Karabulin´ina Nurjatutes tüdrukutes ja nüüd selline roll, hmmm … Esimest korda meeldis mulle laval Ahti Puudersell, gaymees Robertina,  ma ei ole küll selliselt käituvat gayd oma silmaga näinud, ent vürtsi see tegelane etendusele lisas igatahes märkimisväärselt.

Koit mulle lauljana jätkuvalt ei sümpatiseeri, ses osas maavärinat ei toimunud, vaatamata sellele, et “higi lendab vasakule ja paremale” 😀

Boyband

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Kommertsuudised, Meelelahutus, Muusika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s