Kiidan teenindajat – Mahedik & Kukeke. Vol.5

Viimase nädala vitamiinid.

Pärnakate valguskiir Mahedik ei üllatanud mind sedapuhku mitte toiduga, mis on neil nii-ehk-nii maitsev ja nauditav. Ma olin ühel põhjusel omal jalal linnas käimas ja ehkki nälg ei näpistanud, oli kange tahtmine kord siinkandis juba olles, hüpata kargest õhust sisse hubasesse tuppa ja omaette jalga kõlgutada. Peale Mahedikku ma teist sellist õdusõhuga kohta Pärnu keskuses ei teagi.

radioValisin laua, mille asukoht polnud päris minu maitse, ent need esimesed valikud olid sedapuhku hõivatud. Selgus, et mul siiski  vedas – lauanurgal seisis vana, väga vana vintage raadio. Selline äge lakitud, kuldsete nuppude ja elevandiluukarva klahvidega. Äh, võibolla, et see ainult näis vana, tänapäeval tehakse kõike järgi. Polnud see tühipaljas aksessuaar siin ruumis, sellest voogas tuppa sametine Norah Jones. Hetkest, mis ma selle avastasin, ei adunud ma muud, kui pehmeid pilvi ümberringi ja käte vahel olevat kuuma kruusi rohelise teega. See oli just see, mida vajasin. Ekstra-plussid atmosfääri mittehäiriva teenindamise eest teenindajatele.

*****

Kukekesega olid hoopis teised lood. Kui selgus, et Nop´i enne nende sulgemist õhtustama ei jõua, otsisin alternatiivi, kolleeg J. soovitas Kukekest . Kiirpilk interneeduse vahendusel menüüle ja asi oli otsustatud, Anni Arro käekiri ja maitse sobib minusugusele peedilembile iga kell. Nimetatud söögikoht saab minu poolt sooja aplausi ja kiituskirja selle eest, et 10 minutit enne sulgemist saabudes öeldi meile, et jõuate süüa küll. Teenindajat sõnast -õhtusöök sai otsa pool tundi peale sulgemist, ma ei unusta seda ja tulen teie juurde varsti jälle elu parimat köögiviljakotletti (sellerijuur-kaalikas-porgand-kartul-sibul-küüslauk-basiilik-muna-juust) manustama. Minu sõna selle peale.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused, Eesti, Muusika, Toit ja jook. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s