Palju õnne argipäevaks!

Ükskord pidi see ju juhtuma.

See, et ma peale esimest vaatust teatrisaali hülgan. Kuna pole eriti viisak´ keset vaatust püsti tõusta ja minema kõndida, sundisin end kannatlikuks ja üritasin… sulanduda, siiski  ühel hetkel lasin laval toimuva talumatuse – minu jaoks arulageduse – tõttu silma looja. Lõpuks saabus päästev vaheaeg. Aidaa! Tegemist oli etendusega, mida olin korduvalt Linnateatri lavastusena näinud … võib-olla oli Endla käsitlus seetõttu minu jaoks liialt … tühi, liialdatud, ebareaalne, kunstlik…

Ah, ma ei valinud ju seda tükki ise, läksin seltskonna pärast ja seltskonda oli  Mõnus Margarita Tex-Mexis päris õdus järgi oodata, eriti vürtsise tomatisupi, mozzarella-tomati burritose ja maasika margaritaga… ja maasika margaritaga ja ….

Palju õnne argipäevaks!

endla

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused, Meelelahutus, Toit ja jook. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s