Kultuurisokid valmis panna.

Tehtud.

Viimaste aastate rekord on löödud. Ma olen sel aastal juba 4!!! [loe:neli] korda kinos käinud, mis mõistagi ületab paljude eelnevate aastate tulemusi per aasta.  Hullem veel, viimase nädala sisse mahtus neist koguni kaks, vaat, kuidas pealinna elu võib inimese elu pea peale kruttida.

Ööd on siin mustad!

Eks jama algas sellest, et Solaris asub kuue-mintsase jalutuskäigu kaugusel mu kilulinna pelgupaigast. Juba ma “pelgan” seda lähedust natuke, sest kohe-kohe on käes   PÖFF´i aeg, mil EMT´i klientidel on võimalus soetada 3 pileetikut kahe hinnaga ja ma arvan, et kümne päeva sees kulub mul neid komplekte ikka mitu, mida sihtotstarbekohaselt kasutada.

Ühtlasi asuvad ka mitmed teatrimajad mul´ eluohtlikus kauguses – tulemas on kultuurisokihooaeg. Mul sobib hästi üksi konnata, ent kui on julgeid, kes sokki ei karda …

Ahsoo, Toomas Hussari Seenelkäik jättis jälje, 3 eriskummalist sõgedat (müts maha – näitlejate valik on rusikas silmaaugus) minu mängumaal – metsas. Koomika kuubis. Olles ise mitmed korrad üksi metsas keset talve ööd üle- ja läbielanud, oli mul erikuradima lõbus selle trio käitumisele kaasaelada. Jääge parem linna oma liistude juurde, pärdikud [see viimane on poliitik Aadu Kägu iseloomastus rokkar Zäki aadressil].

Filmi Kuldmuna läheb minu poolt vaieldamatult Üllar Saaremäele, kes  ristsõna taga valjuhäälselt arutles:

iidne inkade linn Peruus? …………………………………… Los Angeles!!

VIIVI maivõi 😀

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Eesti, Film, Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s