Maagia Padise kloostris.

Selmet vaagida ühiskonnas käärivaid protsesse, mis niiehknii seest iiveldama ajavad, suunan oma emotsioonid inimkonna ilusa poole nautlemisele.

Hetkel, mil kuulsin puhkusereisilt naastes oma töökaaslaselt Hang massive´i esinemisest Padise kloostris, teadsin, et ma olen kohal nagu 5 kopikat, loobudes olemast kus iganes mujal! Ja mul ei tulnud kahetseda. Enamgi veel – eilne õhtu oli uskumatust maagiast sedavõrd tulvil, et mul on neid ridu kribades – ööpäev hiljem – vibratsioonid ikka veel veres. Eile aga…

… imetlusväärse osavusega  hang´e käsitlevad üdini positiivsed karakterid – Danny Cudd & Markus Johansson, kelle loomingul olen juba pikemat aega interneeduse kaudu silma peal hoidnud –  imetillukesel laval mõjusid nagu vanad sõbrad, nii soojad ja …  nii omad.

Kui nende instrumendi käsitlusosavust imetletud küll sai, oli käes aed sulgeda silmad, selleks et lasta helidel üle kogu keha laiali valguda. Vaatamata     talvejopele iseloomuliku paksuse, jõudsid ebamaised harmooniavõnked igasse rakukesse mu ihus, tekitades kummastava kaalutu-olemise! tunde. Ma hõljusin kusagil lõpmatuses, piirideta universumis nagu udusulg mu jopehõlmast pääsedes seda võiks teha.

Tunne, mis võiks tekkida ehk mõne psühhotroopse aine pruukimise tagajärjel vast… kogu võlvkaarestiku alune oli täis pulbitsevat energiat … 13. sajandil laotud kiviseinu mööda ringles ja põrkus ja pendeldas nii palju rütmi. Kujutlesin elavalt, kuidas see poolenisti katmata akendest välja külma ja pimedasee öhe immitsedes oma elu üle Eestimaa elama suundus…

Imesoe tänu, Remo Sirila, et sa HANG MASSIVE´i koju kätte tõid!

Armsad sõpsid, kes te erinevatel põhjustel sellest üritusest eemale jäite, ma pean teid kurvastama, te jäite vägagi ilma ühest erikuradima meeli paitavast emotsioonist. Ent olles aus, siis Padise müüridevahe oli teietagi väljamüüdud 🙂

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Meelelahutus, Muusika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 Responses to Maagia Padise kloostris.

  1. NLE ütles:

    Hei Driimer

    Selle toreda postituse eest kutsuksime Sind veelkord “hängima” … võta minuga ühendust, anna teada kuhu kutsed saata 😉

  2. The Driimer ütles:

    Tegid mu päeva, Remo!

  3. Pingback: Hang Massive on tagasi. | the driimer püüab selgustele jõuda…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s