Skyfall.

Parim osa uuest Bondi saagast on kahtlemata muusika. Ma usun, et kui sellele loomingulisele üllitisele – 007 Skyfall – mõni nominatsioon või lausa auhind kukub, siis on see muusikalise lahenduse eest. Adele sobib nimiloo esitajaks nagu rusikas silmaauku ja toob kohati külmavärinad, tõenäoline on, et tulevikus mäletatakse rohkem seda lugu … sellest naisest me kuuleme veel!

Et ma pole suurem asi kinos käija, siis ma ei hakka filmi sisu üle targutama, jäägu see igale endal avastada. Või ka magada, nagu minu kaaslasega juhtus või nagu üks mu fb kontakt Indiast seinal kommenteeris.

Enamgi veel. Ma pole mingilgi määral actioni austaja, nii et sellelaadse efektitsemisega mind ei püüa, kes keda lööb või mis relvast tulistab, jätab mind külmaks.

Läksingi kinno pigem mussi kuulama, esmast korda elus. Filmilt ehk lihtsalt ootasin … vähem muinasjuttu, kuidas head kunagi surma ei saa ja halvad ikka karistuse leiavad.

Nauditavat linna- ja looduspanoraami, seda ma sain kauba peale.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Film, Kommertsuudised, Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s