Lehtede langemise aeg.

Lumine pühapäeva hommik kilulinnas. Ei mäleta, millal ma viimati sel päeval pealinnas viibisin. Oh ja ammugi ei mäleta, millal viimati klubitasin. Mu toake asub kesklinnas, ent ma ei kuule ainumastki häält, ehk  kujutan vaid ette, et vaikus mu kõrvades vilistab?! Ei, ei kujuta, see vilistab tõesti.

Veider on olla, nagu oleks kella tagasi keeratud mitte tunni võrra, aga vähemalt 10 aastat. Ohh … ja sina, kellega ma öösel mitte kõige klaarima peaga suhtlesin … ah, mis mul küll arus oli …  ma tunnen meie jutuajamistest puudust. Ole tervitet!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Avastamised, Minu mõttelend. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s