36 h = 13 500 km

Sõbrakesed, hakkab looma! Alles see oli, kui ma kevadel tundsin tohutut pöörlemist sisikonnas,  teadmatusest, kuhu küll mu jalad mind sel aastal kannavad Kipitab, hullult kipitab!

Kuni saabus selgus Ah mul matkast hea on meel …

Aeg, see on voolanud ja mul on minna veel vaid 2 viimast tööpäeva, et  kilgata:  Aasta Seiklus  2012, alga nüüd!

Kas ma olen ärevil? Tegelikult mitte. Mida rohkem ma oma seljakoti pakkimist oled harjutanud, seda muretum on reisieelne aeg. Viisa tegemine on seni olnud ainus tegemine ja see sai Estraveli abiga kergelt korraldatud. No ei näinud pointi sõita Helsingisse LAV-i saatkonda passi viima ja tooma – odav see lõbu ei olnud, ent mugav küll. Sellist pakki pabereid, kui selle viisa taotlemiseks, ei ole mul varem tulnud kokku panna. Näide: tööandja garantiikiri, et mu töökoht reisivältel säilib, panga väljavõte viimase kuu ressursside liikumise kohta jne. Aga hakkama saime.

Mis on puudu, on reisiplaan – 2 päeva nädalavahetusel tuleb kodutööd teha., mis siiani minu aktiivse eluviisi tõttu on aina edasilükkunud. Ma pidin ju seenel ära käima ja rattamaratonil ja kossuturniiril ja ….

Couchsurfing.com andis meile Kaplinna lähistele majutused, koos viinamarjaistanduste ja rannaga, seega saab võtta rahulikult ning tippe kohapealt hankida. Enne tuleb aga lennata. 3 korda lõuna suunas: Tallinn-Frankfurt-Doha-CapeTown. Mõnus sikk-sakk tuleb …  igatahes seltsimehed, igatahes! Linnulennult 13 500 km ja 36 h.

Kurat! Ma ikka olen elevil, kui ma eesootavale mõtlen. Päriselt päriselt.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Couchsurfing, Lõuna-Aafrika, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s