Esimene samm loeb.

27.12.11. Täna ma tean, et nimetet daatum läheb mu eluraamatusse kirja punase ja boldiga. Just tollel päeval saabus kurat teab kust teadmine, et ma tahan teistmoodi … olla! Ma istusin maha (diivanile kui aus olla), võtsin pliiatsi ja panin kirja, kuidas ma olla tahan. Panin kirja ka, mis ma teisiti tegema pean. Ja seejärel hakkasin kirjapandut elluviima. Uskuge, see oli plaani alusel väga lihtne.

Mis siis toimus?

1. etapp: jaanuar-mai tervislik kaalulangetamine – muudatused menüüs ja liikumisharrastustes

2. etapp: juuni-august saavutatud tulemuse hoidmine (suvi  juustu ja veiniga oli väljakutseid täis)

3. etapp: september – detsember timmimine ehk lihvime sisu – toitumis- ja treeningkava profilt => esimene päev ja ma lähen ettenähtud söögist lõhki

Kuu tagasi astusin üle kahekümne-vist-kolme aasta pikkust pausi taas üle teatud lävepaku – ma sudisin end jõusaali, Kadriorgu. Selle aasta alguses  ma julgesin sellest sammukesest natuke midagi arvata, noh, et võiks ju…oma Tallinna õhtuid kuidagi ärksamalt sisustada, kui et kontoris passimisega. Sammu tegemine ise võttis niisiis 7 kuud aega, ent vanarahvas teadis rääkida: parem Hilja, kui mitte kedagi. Plekkisin joonelt 20 korra eest, et ei saaks mu teele tulla tõrkeid, kahe kuuga tõenäoliselt ikka kujuneb välja harjumus, vb isegist et vajadus!?

Eesmärgiks on oma 70-nda aasta väljalaske kere pisut t(R)immida. No ma loodan, et ma ei satu sõltuvusse ja lepin “pisut-iga”.  Teisalt teades iseennast, võib see ka juhtuda…. kui mõni uus tuul puhuma ei hakka.

Ma puhtalt uudishimu pärast tahan teada, mida on võimalik aastaga saavutada, möödaminnes, naudingutest loobumata. Niisiis kokkuvõtete tegemise päev on 27.12.12

Teadagi – igaüks meist loob oma reaalsuse ise, nii lihtne see ongi. Kui saan hakkama Ma, saad hakkama ka Sa. Ole oma soovides julge!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Hobid, Lihtne nagu liblika lend, Meelelahutus, Tervis ja heaolu, Toit ja jook. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s