September.

Sügis toob muutuseid…

Ilm on hoopis teine, kui eilsel lõikuskuu viimasel päeval, lootsin nii väga, et saan täna terrassil viimast mõnulemist teha, hunniku raamatutega, mis mulle eile hommikul pihku suruti. Aga nüüd…. tuleb vist kalipso selga tõmmata ja seenele siirduda.

Ülehomsest on ülemus hoopis teine, kui veel eile, pea kolm aastat teiskordset koostööd AT-ga sai minevikuks. Kas 2 jääb kolmandata, näitab aeg. Edasi liigume VS-ga, näis.

10 päeva pärast lähen ja teen tutvust minuni juhuslikult jõudnud eluasemega Liivalaia piirkonnas, mis tundub täpselt nii minimalistlik, kui mulle kilulinnas poole nädala jagu tarvis on. Lühidalt, minust saab ühe-jalaga pealinlane.

Juba tegingi algust 8 kuud tagasi heietama hakanud mõttega hakata regulaarselt külastama mõnd jõusaali, Kadrioru Spordikeskus on nii pagana lähedal, et miks ma seda küll varem ei avastanud. ja praegu on seal mõnusalt tühi. Boonusena on neil hea saun.

Sügisel on kombeks tulla. Ootamatult.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s