Mehed!?

Täna ei tea ma, kas naerda või nutta või … naerda või nutta. Läksin täna elu esimesele pimedeidile Tallinna vanalinna teise poole poolt määratud katusekohvikusse.

Olin kohal täpselt, mis minu puhul on juba märkimisväärne saavutus. Miks ma seda tegin, ei tea õieti isegi, ilmselt on Tallinna õhtud oma rutiinsuses piisavalt igavad [loe: töölaua taga kontoris ei saa ju mingist põnevusest rääkida!]. Olgu – tuulutan end vahelduseks, mõtlesin. Aga ma jäingi sinna üksi tuulutama… sest ühtegi üksikut meesolevust mu silm ei tabanud ja ma arvan, et olin piisavalt kannatlik, kui ootasin 50 minutit? Sellest mulle piisas – mu piparmündi-sidruni-mee-tee sai otsa, siirdusin Europarkla suunas, kuhu olin end paariks tunniks parkinud, aga et see poleks osutunud asjatuks parkimiseks, astusin sisse ühte teele jäävasse restorani ja kinkisin endale kena küünlavalgel õhtusöögi. Mehed!?!?

Seejärel tegin ühe tiivulise sisseostu ja selle broileri saavad oma väikeste valgete kihvakestega nahka panna need tibulinnud siit: Kassid koduootel . Igassse päeva peab mahtuma killuke maailmaparandust, sest maailm muutub paremaks igast väikesest panusest… tegelen parem sellega, milles ma hea olen!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Hobid, Loomad, Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 Responses to Mehed!?

 1. spellboundcafe ütles:

  Mul on üks teooria, et 2 inimest ALATI väärivad üksteist, kui nad koos on… ja Sul polnud sel juhul miskit selle tegelasega pistmist 😉
  Järgmisel pimekal oled kindlalt enesekindlam. 🙂

  • The Driimer ütles:

   Ma olin lihtsalt üllatunud.Kusjuures kahe päeva jooksul pole tagasisidet, mis juhtus-ettetuli-vabandust. Selline tunne, et ma kujutasin endale ette, et ma üldse seal kellegagi kohtuma pidin…

 2. spellboundcafe ütles:

  Ma arvan ka, et kujutasid kõike seda ette. :))) ja kui ta just surnud pole, siis peaks hoopis see mees!?!? tegelema asjadega, milles ta hea on 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s