Priius, nautimus, folkimus!

Täna on siis jälle käes aeg, mil pakkida end kokku ja põrutada suvisele festarile Käsmu. 3 on vist ikka juba traditsioon ja kui ürituse ise saab viieseks, võib ennast vabavoliliselt Viru folgi hundiks nimetella. Jah, pass on minu omanduses ja norrakad ei luba isegi vihma, ainult soe pesu on sel aastal vist möödapääsmatu, kuna max temperatuuri lubatakse 15-17 kraadi per päev. Kas uimareid saab kasutada kasutada, see nõuab veel kohapeal testimist.

Viru Folgi kava 2012

Merelava live

Pagassis on vein ja mandlid, puuduolevad fruktid ja juustu leiutan teekonnal Põhja. Peab meeldima.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lihtne nagu liblika lend, Meelelahutus, Muusika, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s