LAV, siit ma tulen!

Viimane mure  seoses selle aasta unistuste reisiga on selili – pileetikud Tallinnast Frankfurt Inrenationali meile sobival ajal on olemas, mõistliku hinnaga. See oli seni ainus tundmatu valemis Tln-Fra-CT-Fra-Tln.

Juhhei, 2 kuud minna ja hüvasti Maa – Head teed!  Kui ma nüüd kohalikule postkontorile ka kuidagi pihta saaks [loe: viibiksin meie linnas ajal, mil see avatud on], oleksin juba ka õnnelik Lonely Planeti omanik ning võiks hakata detailidesse süüvima.

Ehh Odessa again!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lõuna-Aafrika, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s