Kiidan teenindajat – Ahoy Sushi, Pärnu! Vol.3

Mul on heameel, et Pärnus ka kell 8 mõni nummikas kohvik avatud on. Et ma enam suvepealinna meluga eriti kursis ei ole, sai ikka pikalt kõnnitud, enne, kui Ahoy Sushisse jõudsin, kus mulle sõbralikult sobiv kohv valmistati. Eristuv terrass täpilise laudlina ja mummulise kohvitassiga meelitasid kohe. Vürtsi lisavad kudrutavad DI Elly tüürukud hommikuse murulaugu-heeringaleivaga. Vahva!   Ja nad võivad  mu  Tiia-Kiia hooldusega  nüüd rahulikult tegeleda, mul on hea. Pilt

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused, Avastamised, Toit ja jook. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to Kiidan teenindajat – Ahoy Sushi, Pärnu! Vol.3

  1. marju ütles:

    Aga hügieen annab soovida 😦

  2. The Driimer ütles:

    Ma ei tea küll, mis seal soovida on jätnud selles vallas, aga lauad ja nõud olid puhtad.

    Olles käinud ja näinud Aasias ja Lõuna-Ameerikas kõikvõimalikkes kohalike söömakohtades ning ka köögipoolt näinuna, seejuures täiesti terve seedekulglaga pääsenud, on siiski tegemist igati eeskujuliku söögikohaga.

    Minu arvates.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s