Õhenemised.

Üheksakümneviiendal ostsin endale sellise teleka nagu näha juuresoleval pildil 1992. Võtsin tööandjalt kaheks kuuks laenu ja oligi olemas. Margi valikul sai määravaks (mul on ju alaliselt jube raske valikuid langetada, kui valida on enama, kui kahe valiku vahel – tehnikapood on minu jaoks täielik ulmemaailm) imeline lisaväärtus – selle telkuga oli kaasas tetris, puldiga klõpsides sai seda ekraanil mängida, otsustatud, sest sellist oli vaid ühte sorti!

Ausalt öeldes selline piitsavars ei ole eluilmaski olnud. Suur kont ja jutud, kui ikka vaeva ei näe ja suhu topin valimatult, on käest ära tulemus kiire tulema. 2 aastat tagasi loobusin telekast ja tassisin selle pealinna sõbrale, kel analoogne riistapuu otsad andis. 6 kuud tagasi tegin poole aasta plaani, kuidas ennast jälle siledaks süüa ja siin ma siis nüüd olen. 24 kilo kergemana, kui eelmise aasta viimastel päevadel. Kättevõtmise asi, teadagi (elu lihtsaim kaalulangetamine on seljataga).

Nüüd on meil taas kodus teler, aga ilma ühenduseta. Ei Elioni, Starmani ega kedagi muud. Ilmselt ei tule ka – ei näe põhjust. S. soetas selle minu abil endale makstes mulle aasta intressivaba järelmaksu. Harjutused iseseisvaks eluks, ütlen ma, ei jookse mööda külge alla. Pmst pole paha, kui kommertsivabalt oma seriaale  läbi neti endast läbi lastakse. Ise ma ütlen, et jalgpall on laiekraanil üliseks, terve väljak mahub korraga pildile 😉

Ning ma´i saa mainimata jätta, et kohalikku kaupmeest me ei toitnud – tegin tellimise läbi interneeduse väljamaalt, võites mõnedki sajad jurakad ja toode oli kõps kulleriga viie päeva pärast kodu uksetaga ning anti ilma minu, kui tellija/maksja dokumendita üle!

Nüüd jääb üle jälgida, et pildil 2012 too vasakpoolne meile sisse ei koliks!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Arvutid ja Internet, Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s