Kiidan teenindajat – Ränduri pubi, Võru! Vol.2

Istun Võru keskel. Lemmikumas söögikohas siinmail – Ränduri Pubis. Ehkki Kersna Vahurile meeldib rohkem Katariinas, jään ma enda juurde. Saiad ja koogid ei ole nagunii juba pool aastat enam minu ampluaa, seega mind nendega ei peibuta.

Kunas ma siiamaile ka´i satuks, on letitaga alati üks ja seesama mees: selline vanakooli baarmani väljanägemisega – valge särk (täna on see siiski midagi lilla ja roosa vahepealset) ja lips, kuldraamides prillid ninal. Selliseid võis ilmselt nõuka ajal uhkemate restode tihti näha. Siin on hubane, oled sa siin siis üksi või sõpradega, lased ajal kulgeda ega kiirusta. Köögitoimkond on samuti oma roogadega alati hästi hakkama saanud.

*üks aga, lihavabade toitude nimekiri võiks olla väheke pikem, kui mahlane kreeka salat … mitte, et ma taimetoiduline oleksin (veel), aga õhtusöök peab minu jaoks olema võimalikult kerge seedida.

Edu Ränduri-rahvale minu poolt!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused, Toit ja jook. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s