Kui lihtne on keeruline!

Ma olen nüüd piisavalt pikalt siit kaarega mööda jalutanud, plaaniväliselt küll. Töö tappis vaimu ja sõnadel ei olnud valmidust vormuda kirjeiks, mida jagada. Ja siis tundus taas reele astumine nii ebaoluline.

Möödunud aasta on tagasivaateta ja uue sihidki maha märkimata. Aga olgem mureta, minu peas on kõik enam-vähem endises korras ja kui ma ka lähimad 3 kuud tööl ellu jään, siis olen … taas kord ellu jäänud.

Ja selle aasta isiklikud tegemised on juba täie hooga töös: esimene rutiinist kõrvalehüpe sooritatud, esimene füüsiline ja vaimne eneseteostus maratoni rajal eluga läbitud, kohe saab kodu täiuslikumaks.

Põrgusse need raskused, mis mu teele on veeretatud – olen ma neist enne hoolinud või väljateinud.  Kõik on lihtne, kui keeruline lihtsaks mõelda!  I´m back, for sure!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lihtne nagu liblika lend, Minu mõttelend. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to Kui lihtne on keeruline!

  1. Pingback: Ah või Oh, valik on Sinu! | the driimer püüab selgustele jõuda…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s