Lipud masti!

Homme saab pidu – soola ja leiba uues kontoris. Lippe tõmbame vardasse tükki 3!

Kõik-kõik-on-uus-oktoobrikuus! Toimub ametlik uue avara ja valgusküllase kontori sisseõnnitlemine, mis päädib piduliku õhtusöögiga meie maja puhveti Indiast pärit peakokk-kunstniku käe läbi valmistatud hea ja parema maitsmisega (jumaldan india kööki – superlux). Oleks Uuspõld seda teadnud, et meil on pidulik lõpetamine tema etendusel, poleks ta lasknud migreenihoogudel end segada lasta ja Monoteater poleks ilma jäänud vähemalt ca kahekümnest vaatajast.

Me uut päevakodu ümbritseb rohelus igas ilmakaares, koos kõrvaliste istumisnurgakeste ja tiigiga. Vaade aknast – oivaline. Vaade koridori – pilkupüüdev. Inimesed majas – suurepärased. Naabriteks EMT, Eesti Post, Rumeenia saatkond, Kumu ja …. Lasnamäe Linnaosavalitsus Ja eile käis meil Printsessi-Roberto (võikesiganes ta nimi oli) majas :)))

Teretulemast meie boksi!

This slideshow requires JavaScript.

Tulised tänud idee autorile ja teostajaile!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused, Uudised ja poliitika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s