Paber postkastis.

Eile leidisin suvisel ajal eriti harva kiigatavast postkastist valge paberi, mis andis teada: Teile on saabunud maksikiri, kätte saab postkontorist 15 päeva jooksul isikut tõendava dokumendi vastu. Enda teada ei olnud ma veel ära e-tellinud järgmise reisisihtkoha Lonely Planetit, mis samasuguse paberiga aasta tagasi minuni jõudis. Mis siis ikka, homme on Tallinna-vaba päev ja postkontorisse jõuan küll, mõtlesin ja unustasin mittemidagi-ütleva teate.

Hommikul jäi aga võõrkeha lauanurgal üsna kohe silma. Uudishimu tõstis pead. Tead ju seda tunnet, et justkui pole tähtis aga kuklas ikka kipitab, et mis-mis ja nii ma seal kontoris siis rutusti hommikul ära käisingi.

Tempel pruunil turvaümbrikul andis selgeid vihjeid paki hilisest rahvusvahelisest pea kolme nädalasest teekonnast. Esimese emotsiooniga tahtnuks pakilt juba autosse istudes “kaane” ühe soojaga pealt tõmmata, aga ei – stop! See oleks liiga lihtne, selliseid “kirju” ei saada ju iga päev.

Sõitsin koju, panin tähtsaks muutunud ümbriku käest. Tegin suure pätikohvi, võtsin käärid …

Armas ristitütar, aitäh Sulle meelespidamise eest! Sa pole visuaalselt palju muutunud, aga sa oled kasvanud! Tõesti, kahe aastaga, sa oled kasvanud 😀 Juba su keel longab, see mulle ei meeldi, aga mis ütleja mina! Tähtis, et sa oled õnnelik.

Tänud Sulle, nimekaim, plaadivalikul oled sa kodutöö ära teinud, esmalt ma poetasin pisara ja nüüd olen lihtsalt õnnelik! Ja seda mitte sellest, et Peruu kvaliteetshokolaadi ma polnudki enne maitsnud … Kallistan!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lihtne nagu liblika lend. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s