Toompea 8

Kas Sina tead, mis maja asub Toompea serval, Riigikogust kiviviske kaugusel, kohe Okupatsiooni Muuseumi kõrval? No mina ei teadnud – tänasest tean. Väisasin üsna huvitaval eesmärgil täna seda uhket maja, kus asub Kaitseliidu Peastaap. Selle maja aura on selline, et see organisatsioon sobib oma auväärsuses sinna imeheasti  – massiivne ja maskuliinne fassaaduks, millest sisenedes võõras omal käel edasi ei pääse, kõrged trepid kangekaelselt kulgemas kõrgustesse, lugupidamist äratav kohati asjalikult range sisustus ja kenad mundris mehed.

Õhk on asjalik, kuid samas sõbralik…

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused, Avastamised, Eesti. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to Toompea 8

  1. Manka ütles:

    Nonii, astud ka Liitu?

  2. The Driimer ütles:

    Ei ole plaanis.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s