Uh-huh-huudised: titevarbad likku!

Mul on uudiseid: meie perekonda lisandus 2 last – üks suur ja teine väike. Maimukesed on täie tervise juures ja täis vitamiine. Usun, et nad elavad kena pika ja ilusa elu. Ei ole küll viisakas laste vahel vahet teha, aga mis seal salata, väiksem meeldib minule isiklikult rohkem, on särtsu ja iseloomu täis nagu tootmisest eile väljakaranud Duracelli patarei!

Eriliselt mõnus on teda hommikul unise peaga tarbida – energialaks on totaalne, silmad lähevad lahti, meeled avanevad … Aga Sinu eest ei tea ma rääkida, asi on maitses! Ahsoo-jaaa – mis maimukestele nimeks kah sai?! Ah soo, jah, jah, igatahes, igatahes….

No ei saanud Kolumbus Krisostómus, ei saanud!

This slideshow requires JavaScript.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Toit ja jook. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s