Singumise ja vingumise nurgake.

Väikesed näpunäited Tallink Express hotellis öömaja planeerijale.

Tallink Express

Ära usu esimese adminni juttu selle kohta, et kui sa pole päeval müügiosakonnas endale kohta bronninud, siis sinu firma lepinguline soodustus sulle ei kehti. Pöördu igaksjuhuks teise adminni poole, enne varu kannatust, kuni ta on jõudnud ühele turistile veerand tundi seletada, kus täpselt asub üks või teine ööklubi ja kuidas sinna täpsemalt saab.

Võta eelnevalt kodust kaasa föön, kuna see on san.sõlmes visuaalse efekti saavutamisega oma eesmärgi juba seljatanud. Võib-olla nad tõidki selle teatri rekvisiitide laost! Maga märja peaga ja ürita hommikul juuksed norm asendisse tupeerida vms.

Ära arvesta loomuliku valgusega, kuna ruloo su numbris ei funktsioneeri, naudi isolatsiooni välismaailmast.

Elamusturism on hinnas, maal ja linnas!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s