Läksin korraks poodi …

Täna tuli töölt tulles tunne, et käpp tahab alternatiivina hiirele hoopis mulda silitada. Mõeldud-tehtud, läksingi korraks poodi…

… lahkusin ma sealt tunni aja pärast täpselt 53 suurema või vähem suurema taimega, mõne uue aiatööriista, kahe erineva mullakoti, lipumasti vimpli ja kolme sorti kassitoiduga. Pmst mu kahekordne käru oli äärest ääreni täis. Hea, et euro väärtus nii kõrge on, arve ei tundunud kõige hullem.

"Juubilar"

Julgen arvata, et mul on sinna veel asja 😀

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Hobid, Lihtne nagu liblika lend. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 Responses to Läksin korraks poodi …

 1. Kristiina ütles:

  ehheeee, panid gazzi kohe poseerima wäää. Alatult kasutad ära teda:)

 2. The Driimer ütles:

  Pmst jaa, ma super-atakkisin ta põranda külge kinni, julmur nagu ma olen. Kui tõsiselt rääkida, siis ma ju muud ei teegi, kui 24/7 tegelen oma gazzi dresseerimisega, et too pildil paigal püsiks!

 3. Üvi ütles:

  See pilt tuleks kasside konkursile saata pealkirjaga: “Perenaise ostuhullus”.

  See on üks parimaid kassi näoilmeid, mida viimasel ajal näinud olen….D

  • The Driimer ütles:

   Mul on paar kaadrit varasemad pildid, kus ta tahtis endapoolse päevalille pintslisse pista. Keelamise peale jäi nõutu näoga hetkeks istumai´e, et siis solvunud ilmel minema jalutada 😀 Aga ma mõtlen Su ettepaneku peale, ehkki Gazz on veidi uduse olemisega, sest fookuses on siiski ostuhulluse käigus omastatud lilleneiud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s