Türi ja Paide!

Ausalt … maivõi! (eile keski kuskil kommis: kui sai+leib=Saib, siis mais+või=maivõi!)

Miks ma pean ööd ja päevad rabama nii, et naba paigast (Naba, sa palun ära võta isiklikult!)!

Heliseb täna mu telefon. Keset päeva, mil mu telefon on ebaharilikult vaikne. Helistajaks mu märkamatult täiskasvanuks sirgunud poeg, keda ma piitsa ja prääniku meetodil suveks tööle ajanud olen. Helistab ajal, mil ta seda kunagi teinud pole. Helistab, et öelda: Ega ma sulle vist eile ei öelnud, ma võitsin eile …  euri, sest ma jäin turniiril esimeseks*. Too mulle õhtul Hessist burksi.

….

* lapsed ongi meie pensionisambad – m.o.t.t.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Arvutid ja Internet, Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to Türi ja Paide!

  1. Kristiina ütles:

    fakit ma võtan su poja endale meheks:) Mul just sellist hetkel vaja ongi:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s