Circus Barcelona

Ongi käes – kuninglikud pulmad – aasta tähtsündmus 2011 miljonite jaoks. Tõsi inglismanid peavad veel 1,5h ootama SEDA päeva.

Edaspidi kirjutavad kollased lehed igapäevaseid nupukesi värskemaist kuninglikust perekonnast, enam mitte vallatutest noortest, kes on endale nii mõndagi mitte-nii-siniverelist lubanud: Prints William käis naistes, prints Harry ründas piltnikku

Sünnivad lapsed, 2 või 3, kes oma esimesest elupäevast peale on kogu maailma kõrgendatud tähelepanu all. Kenad noored inimesed, lihast ja luust, peavad iga oma silmapilgutuse ja rõivadetaili eest oma rahvale aru andma. Erilise vabaduseta olla ISE – sõnavara laitmatult siivas, sõbrad olgu oivikud ja hoidku jumal selle eest, kui veidi napsusena pööbli ette satud – paparatsodel on ninad nagu amuuri tiigril! Ja huvi ei vaibu enne, kui tähelepanu veidi enam täismeheks saavale veli Harryle fokusseerub.

Prints on leitud.

Aga peagi, üsna kohe on rahvas ekstaasis. Nii ekstaasis, et juba paar päeva pargitakse end telkidega Westminster Abbey ees, kus veel mõned nädalad tagasi ühe preili tüdrukuteõhtut peeti ja suurte pulmade hõngu veel õhus ei olnud.

Küll aga oli vänge pulmahõng kõikvõimalikes suveniiripoekestes – kuni üsna maitsetute liialdusteni välja. Ma ei täheldanud erilist huvi nende tasside, võtmehoidjate jne pudinate omandamise vastu poekülastajate seas. Kui Manni konstateeringut mitte arvesse võtta: kas me tõesti siis noorpaari näopildita koju läheme! No läksime.

Vaikus enne ... tormi.

Sellest, et britid end täna massiliselt Londoni linnasüdamesse silgud-pütis olekusse paigutavad, võib aru saada. Viimati said nad monarhistlikku pulmitamise tseremooniat oma silmaga näha siis, kui Diana ja Charles 1981 St. Pauli katedraalis abiellusid, tänaste päevakangelaste eakaaslased polnud siis aga veel sündinudki. Kõik me teame, millega see eelmine ilus algus lõppes. Loodan, et uutel staaridel vedas lotopiletiga paremini.

Ent asjast. Kui täna kirjutab meedia Westminster Abbey juures telkivatest fännides, siis miks meile ei anta teada 10 aastat kestnud telkimisest sealsamas WA kõrval, Parlamendi väljakul:

Parlamendi väljak, statsionaarne telklinnak.

Liiga vähe kõmu ja klatsi? Ebakõla ametlike poliitiliste kokkulepetega? Rohkem saad teada siit: Parliament Square Peace Campaign

Kohal 2.juunist 2001

Aga prints ja printsess …. kui nad ükskord ära pole surnud, siis elavad … kuni ära surevad.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Meelelahutus, Reis, Uudised ja poliitika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s