Hullumaja puhvet taas avatud!

Mul on karvane tunne, et minu sisemine mina hakkab aru saama, et kevad on käes ja suvi kiviviske kaugusel – tunnen totaalset motoorset rahutust koos järeleandmatu sügelemisega uute ekstreemsuste ja eneseületuste  järgi.

Ehh, Odessa! Võhandu maraton on juba nädala pärast – 100km ühe jutiga; mullu ärajäänud langevarjuhüpe; lohesurfi nuusutamine (mis, teades iseennast, ilmselt päädib sõrme andmisega kuradile) ja hooaeg pole veel alanudki!!!

Omajagu ekstreemne saab olema ka tänane üritus Võrumaa metsade vahel, kus Junga sünnipäev peetakse kohalikus rahvamajas enam, kui viiekümne osalejaga ja ilma loomakostüümita peole ei lasta! Hirmutav, eks! Ma pole oma uut nahka julgenud veel selga timmida, äkki hakkab meeldima…  ps! tänud Adeelele, kes mulle oma karnevaligarderoobi ust paotas.

Asi on maitses.

Vähe sellest – ekstreemsus üksi ei toida, käivad kirglikud otsingud uute “escape”-nädalalõppude leiutamisel, kalender ühes ja kollane marker teises käes, et üle ei bronniks.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Hobid, Lihtne nagu liblika lend, Meelelahutus, Reis, Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to Hullumaja puhvet taas avatud!

  1. Kober ütles:

    Ekstreem+escape võiks olla benjihüpe ilma benji köieta 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s