Kui sind on laulu sisse pandud, sealt välja…

Täna käis sähvatus. Ise tuli. Nagu on viimasel poolaastal ennegi juhtunud – ühel hetkel on sul … lihtne teadmine.

Miks ka mitte, elus tuleb kõik järgi proovida. Ühe käsikirja paberile panemine ei saa olla keeruline, kolib see valmides küpse õunana sahtlisse või sahtli taha, selgub hiljem, “õunte pealt” vaadates. Ainest on enam, kui kapatäis ning värvikate prototüüpide ampluaa elust enesest on külluslik.

Küpse õunana sahtlisse?!

Maalehe konkursi tulemusele toetudes, kirjutada ma ilmselt oskan: Selgusid jutukonkursi \”Minu Tartu maratoni lugu\” võitjad – ainus takistus on aeg. Õnneks on mul õdus päikeseline koht käe-jala juures, kus mõtetel on mõnus  hängida ja looks kristalliseeruda.

Sõrmed soojaks. Mõte liigub.

Tuleb sellest novell või järjejutt, näitab aeg – väljakutsed on mu teine nimi ja kiiret mul ometi pole. See saab lõbus olema, selles pole kahtlust – loomingulised protsessid on ikka olnud minu rida.

Elu keerdkäigud on kasulikud, kui need sinus oma aega ootavad oskused õhumullina tardunud olekust pinnale toovad! Kohtumiseni!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Avastamised, Hobid, Lihtne nagu liblika lend, Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 Responses to Kui sind on laulu sisse pandud, sealt välja…

 1. Kristiina Matteus ütles:

  Braavo! Õnnitlen esimese teadaoleva tunnustuse eest. Naine nagu orkester..

 2. Kober ütles:

  Ai, ma olen karm kriitik… katsu sa vaid mulle näidata… 😛

 3. The Driimer ütles:

  Kriitikut on mul vaja, absoluutselt; et esimene vasikas aia taha ei kulgeks [;)]

 4. Helen ütles:

  Palju õnne!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s